Din støtte til forandring…


Livsudfordringer

Livet er en lang læring og ingen af os kommer gennem det uden udfordringer. Nogle gange kan en snak med familie og venner være nok til at overkomme udfordringerne. Andre gange er det nødvendigt, at tale med en professionel terapeut.

Måske står du overfor en eksamen, et jobskifte, en skilsmisse, en ulykke eller sygdom. Du er måske ramt af tristhed og føler dig umotiveret, tom eller ked af det hele. Nogle gange er der brug for blot én samtale, andre gange er et forløb på 3-5 samtaler bedst.

Det er ubehageligt at være udfordret på den ene eller anden måde, og det kan være svært at tage det første skridt.

Tag det skridt, søg støtten og giv dig selv den gave, det er at få terapeutisk vejledning lige der, hvor du er udfordret lige nu.


Rygestop

Du ved det med sikkerhed godt. Rygning er dårligt for dit helbred. Det påvirker din kondition og din sundhed. Du har sikkert forsøgt at holde op med at ryge mange gang. Selvom rygestop har været dit mest udtalte nytårsfortsæt, er det aldrig lykkedes dig at modstå trangen til at ryge længe nok til helt at stoppe med at ryge. Du er ikke alene. Ud af de 1,3 millioner rygere som findes i Danmark har lidt under halvdelen et ønske om at stoppe med at ryge. At det er svært at holde op med at ryge skyldes både, at det er svært at modstå trangen til nikotin og samtidig oplever mange mennesker at rygning opfylder et behov, som de nødigt vil undvære, som f.eks. en velfortjent pause, ro og afslapning eller nydelse sammen med et glas vin.

Der er mange gode erfaringer med at skabe varigt rygestop gennem behandlinger med hypnose. Ved rygestop gennem hypnose arbejder vi både med din viljestyrke til et varigt rygestop, med at fjerne trangen til nikotin og med at erstatte de positive hensigter med din rygning med andre og nye vaner, som gør det muligt for dig, at bibeholde din livskvalitet uden det skader for dit helbred.


Vægtreduktion

Du ved sikkert allerede alt om, hvad en sund krop bør indtage, at den skal motionere dagligt og at man skal elske sin krop. Du har måske prøvet hver en slankekur, der er på markedet. Du har tilmed læst et hav af sundhedsbøger og du er meldt ind i et fitnesscenter, hvor du troligt betaler for ikke at møde op.
Løbeskoene er købt og står nu og venter i gangen. Du følger en masse lækre og sunde madbloggere. Du ser smukke, slake mennesker dagligt på din mobil, der dyrker sport og sundhed med lethed.
Både dit smart-watch og din mobil minder dig om de gode vaner dagligt. Du lover dig selv, at nu starter du. I morgen… senest. Kagen i dag er den sidste kage.

Alligevel, har du svært ved at komme fra tanke til handling og falder igen og igen i det “søde hul” med sofa, serier, kage og snolder.

Passer dette på dig, så giv os et ring og lad os støtte dig.


Fobier

Måske har du prøvet at stå på en stol med bankende hjerte og sveden haglende af kroppen, mens en langbenet edderkop løber over gulvet og forsvinder ind i et hul.

Eller måske er du en af de mange mennesker, der igen er nødt til at overtale resten af familien til at droppe den rejse I længe har drømt om, fordi du ved, at du ikke kan sætte dig op i en flyver uden at blive overvældet af angst.

Ca hver 10. dansker lider af en eller anden form for fobi. De fleste mennesker kender til det at blive bange for noget. For mennesker med fobier opleves angsten meget værre. Uanset om fobien handler om angst for edderkopper, højder, fly, elevatorer, lukkede rum eller noget helt andet, vil du som fobiker opleve, at fobien styrer dit liv, dine handlinger og dine valgmuligheder.  

Nogle udvikler selv metoder til at kunne leve med deres fobi. For andre er tilstanden så alvorlig, at de skal have hjælp til at overvinde skrækken, så de igen kan leve et liv, hvor det ikke længere er angsten der styrer. Hypnose er en effektiv behandling mod fobier som oftest kræver blot 1-2 behandlinger.

Du fortjener at blive frigjort fra din fobi.


Opbygning af selvværd

Der er tidspunker i ethvert menneskes liv, hvor vi ikke føler os gode nok. For nogen af os er det af mindre betydning og for andre har følelsen en ødelæggende og ligefrem traumatiserende konsekvens. Mennesker med lavt selvværd oplever ofte, at de har svært ved at sætte grænser overfor andre mennesker og at de gang på gang føler sig trådt på og dårligt behandlet uden at få sagt fra.

Vores terapeut-erfaring siger os, at det er en af de helt store psykiske nedbrydere at have lavt selvværd. Derfor er det også en af de vigtigste at se i øjnene, så vi ikke fortsætte med at slå os selv i hovedet, tale dårligt til os selv, hade os selv, tvivle på os selv og føle os utilstrækkelige.

“Du er den eneste og den vigtigste i dit liv. Tag ansvaret for dig selv seriøst på den kærlige og nænsomme måde.”

Pernille Scherer, terapeut

Lavt selvværd kan have rødder tilbage til barndommen eller endnu længere tilbage. Dét er værd at få set på uanset, hvor gammel du er. Det er aldrig for sent at skabe et nyt fundament eller for lært af fortidens hændelser og indse den uendelige værdi, der ligger i netop at være dig.

Vi mener, at du er den eneste og den vigtigste i dit liv og derfor vil vi gerne støtte dig i at tage ansvaret for dig selv på den mest kærlige og nænsomme måde. Lad os vejlede dig til at indse, at du er helt særlig, så du aldrig kommer i tvivl om det igen.


Ændring af adfærd

Måske kender du til det, at du godt ved, hvordan du mest hensigtsmæssigt burde reagere, når du er stresset og dine børn er helt umulige eller når din mand eller kone igen irriterer dig eller de andre bilister i trafikken kører virkelig tåbeligt. Alligevel ender du alt for ofte med at blive irriteret og skælde ud, selvom du bagefter godt ved, at det ikke var en hensigtsmæssig reaktion og du beslutter, at du skal reagere på en mere kontrolleret og rationel måde næste gang, så oplever du, at det er et mønster, som gentager sig. Igen og igen.

Det kan være svært at ændre handlemønstre og adfærd og det kræver ofte, at vi får skabt viden og forståelse af, hvorfor vi reagerer, som vi gør.

Når du vælger at gå i hypnoterapi for at ændre din egen adfærd og dine egne handlemønstre, hjælper vi dig med at blive bevidst om baggrunden for din adfærd. Med fornyet forståelse af din adfærd støtter vi dig i at udvikle et godt fundament for ny og hensigtsmæssig adfærd i overensstemmelse med dine ønsker.


Stresshåndtering

Det er ofte hårdt at få en stressdiagnose, for det er almindeligt kendt, at det tager lang tid at komme helt tilbage fra en tilstand af nedslidthed. Det er altid lettere at tage det i opløbet. Vi har det bare med at overse alle de røde flag og ignore symptomerne fra vores krop til at stoppe det i opløbet.

Er du ramt af stress, har du brug for ro og nænsom opbygning indefra. For at kunne skabe forandring har du brug for at forstå årsagen til, at du reagerer, som du gør. Gennem samtaler og hypnotiske behandlinger støtter vi dig i at forstå din adfærd og dine reaktioner og vi hjælper dig samtidig med at blive bevidst om, hvordan du kan reducere de stressende faktorer i dit liv.

Vi anbefaler 3-5 samtaler og hypnotiske behandlinger, hvor vi har fokus på at finde din indre styrke frem og hjælpe dig til at opbygge et solidt fundament for et liv med færre skadelige stressreaktioner.